Hoe kies je eigenlijk een goede werkgever uit? En wat is eigenlijk blended learning? Het is best lastig als je aan het begin van je carrière staat om een goede werkgever uit te kiezen. In dit artikel lees je 2 tips om een goede werkgever te vinden is lees je wat blended learning is.

1.)  Wel eens gehoord van een Chief Happiness Officer?

 

Een Chief Happiness Officer is iemand die zich in een organisatie bezighoudt met werkgeluk. De belangrijkste taak van diegene is het meten van het werkgeluk. Heeft een organisatie een Chief Happiness Officer in dienst? Dan is dat een teken dat het bedrijf werkgeluk hoog op zijn agenda heeft staan. Tik daarom in Google ‘Chief Happiness Officer’en vervolgens je sector. Je vindt al snel bedrijven met een goed werkgeverschap.

2.)  Laat je werkgever je voldoende concentreren?

 

Tegenwoordig hebben steeds meer bedrijven een open kantoor. Zo creëer je transparantie en kan je snel schakelen, maar dit zorgt tegelijkertijd voor dat mensen steeds minder kunnen concentreren. Wist je dat we tegenwoordig minder lang kunnen concentreren dan een goudvis? Kies dan ook letterlijk voor een werkplek waar werkgevers jou stimuleren om te concentreren. Zo heb je bij Coolbue werkplekken met scheidingswanden aan de zijkant, waardoor je je afzondert. Zo werk je lekker productief en toont dit goed werkgeverschap!

Wat is blended learning?

 

Als starter is het belangrijk dat je blijft leren. Kies dan ook een werkgever uit die scholingsmogelijkheden biedt. Het is ook raadzaam om werk te combineren met blended learning. Dit is een scholingsvorm, waarbij je klassiek onderwijs combineert met digitale lessen. Hierdoor kan je op ieder moment leren. Zeker als je het druk hebt met werk biedt blended learning dus uitkomst. Werkgevers kiezen een pakket uit, waarbij alle medewerkers volgt.

Kortom, kies een goede werkgever, waarbij werkgeluk, concentratie en blended learning belangrijk zijn. Dan wordt werken vanzelf leuk!

 

 

Reader Interactions