Na een aantal jaar hard studeren is dat diploma eindelijk op zak. Tijd om ook uit te stalen dat je bent afgestudeerd. Uitstraling is erg belangrijk, tijdens een sollicitatie is het van belang om professioneel over te komen. Zeg die zwarte Eastpack gedag een investeer in items die professionaliteit uitstralen. Hieronder vind je een aantal items die zeker bijdragen aan een professionele uitstraling.

 

Meer dan alleen handig

Het begint bij de tas. Op de middelbare school en tijdens het studeren zijn die rugzakken van Eastpack prima. Nu het tijd is voor het bedrijfsleven is het tijd voor een andere tas. De meest bekende tassen zijn de klassiek bruine leren businesstassen. Castelijn & Beerens is hét merk onder de leren zakentassen. Een toch liever een iets modernere tas? Ga dan eens voor een rugzak van bijvoorbeeld Rains. Deze hebben een strakke en professionele uitstraling. En nog een voordeel van deze tassen is dat ze waterdicht zijn. Zo maak jij je geen zorgen om die laptop tijdens een oer Hollandse regenbui.

 

Praktisch en stijlvol

Naast een tas is ook de portemonnee niet te vergeten. Met die versleten portemonnee die al sinds de middelbare school in de broekzak zit maak je niet de meest professionele indruk. Een portemonnee moet vooral praktisch zijn. Dus was dacht je van een compacte pasjeshouder? Tegenwoordig gaan veel betalingen met de pinpas en steeds minder contant. Betaal voornamelijk met de pin, dan is een Secrid iets voor jou. Met de RFID bescherming in de case zijn je pasjes beschermd tegen het skimmen. Zo ben je niet ongewenst ineens geld kwijt. Kies je voor een Secrid met een leren hoesjes dan kan je hier ook nog briefgeld in kwijt. Handig voor die momenten dat je toch een keer contant betaald. Een portemonnee die praktisch is en ook nog eens met een stylish en professionele look.

Reader Interactions