Vacatures vinden

Vacaturebank

Een vacaturebank is een ideale manier om te zoeken naar de vacature die het best bij jou past. Een vacaturebank beschikt over een groot aanbod, waarbij je gericht kunt zoeken. De nieuwste functies verschijnen iedere dag zodat er altijd genoeg aanbod is voor iedereen. Hiernaast kun je vacatures voor binnen- en buitenland vinden. Op de vacaturebanken kan jij je cv plaatsen, zo ben jij goed vindbaar voor werkgevers. Daarnaast is de vacaturebank een uitstekende manier om snel te zoeken naar de vacature die bij jou past.

Uitzendbureau

Een uitzendbureau heeft net als een vacaturebank een groot aanbod aan vacatures, maar in tegenstelling tot een vacaturebank, helpt een uitzendbureau bij het zoeken naar een baan. Een uitzendbureau is de tussenpersoon tussen de kandidaat die werkt zoekt en de werkgever. Het bureau bemiddelt tussen deze twee partijen en zorgt voor de beste match tussen beide. Of het nou gaat om parttime of een fulltime baan, een bijbaantje of een startersfunctie, het uitzendbureau matcht de door jou aangegeven wensen en behoeften aan de best passende werkgever.

keyboard-417090_1920

Evenementen

Beurs

Een banenbeurs is de ideale gelegenheid om inspiratie op te doen welke baan het beste bij jou past. Er is een enorm aanbod om je te laten informeren over verschillende sectoren en beroepsgroepen. Een banenbeurs bevat interessante presentaties, carrièregerichte workshops en masterclasses. Hiernaast beschikt deze beurs over een verschillende nationale branche congressen gericht op onder andere: Techniek, Marketing & Sales en IT. Ook kan je gratis je Linkedin account en cv laten checken voor de beste presentatie van jezelf.

Inhousedagen

Een inhousedag is de perfecte manier om kennis te maken met een bedrijf. Tijdens een inhousedag krijg je een rondleiding door het gebouw, volg je presentaties en trainingen van het bedrijf en worden er verschillende cases of opdrachten behandelt. Hierbij krijg je een goede impressie van de werkzaamheden en de bedrijfscultuur. Daarnaast vergroot je tijdens de inhousedag je netwerk met de medewerkers van de organisatie die je ontmoet. Dit gebeurt alleen als je actief het gesprek aangaat en positief opvalt tijdens de opdrachten. Zo geef je meteen je visitekaartje af, mocht je later bij deze organisatie willen solliciteren.

Social Media

LinkedIn 

Binnen LinkedIn zijn er verschillende manieren om vacatures te vinden. De eerste optie is om op je eigen profiel aan te geven dat je op zoek bent naar werk in een bepaalde branche, zoals; opzoek naar een marketing manager functie. De tweede optie is de pagina vacatures, die bovenaan het scherm staat. Tot slot, zijn de updates (geplaatste berichten) van de bedrijven die je volgt, een goede manier om de vacatures te volgen. Daarnaast zijn de bedrijven die jij op LinkedIn volgt ook de bedrijven die jij interessant vindt, een win-win situatie.

paperwork-3154814_1920